mandag 3. oktober 2016

Slike skoler, det trenger Norge! Gratulerer, Noroff!

Torsdag 29. september ble Noroffs Campus Oslo offisielt åpnet. En fagskole med digitalt DNA, innovative undervisningsmetoder, tett samarbeid med næringsliv og i flotte lokaler midt i kjernen i "kreative Oslo" i Mølleparken ved Akerselva.

Med Heidi Arnesen Austlid (IKT-Norge) og Noroffs Trym Skeie og Lars Erik Torjussen.
Stortingsrepresentant Kristin Vinje (H), IKT-Norges Heidi Arnesen Austlid og jeg var invitert til å si noen ord på åpningen.

– Næringslivet er i omstilling og Noroff sine studieporteføljer er interessante og relevante. Dere har nært samarbeid med bransjene, og det blir derfor lett for studentene å komme i arbeid etter studiene, sa Kristin Vinje, som la til at hun nesten skulle ønske hun var student der selv.

I vårt felles innlegg understreket Heidi Arnesen Austlid og jeg at samfunnet digitaliseres i høyt tempo og at utdanning må tilpasses faktiske behov. Vi benyttet også anledningen til å trekke frem Norges store behov for IKT-kompetanse fremover og nødvendigheten av et digitalt utdanningsløft.

Det er mye ved Noroff som begeistrer oss i Abelia: Skolens "digitale DNA" som gjenspeiles i alle deres studietilbud, det nære samarbeidet med næringslivet og at de fleste av studiene tilbys på nett. Vi er stolte og glade for at Noroff er medlemmer av Abelia og gratulerer med åpningen av den nye campusen i Oslo!

Les mer på Noroffs hjemmesider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar